• Wij laten uw wensen uitkomen!
  • Centraal gelegen in Friesland
  • Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan
  • Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, op afspraak!

Zakelijk

Vergaderingen

Brainstormen, teambuilding of gewoon buiten de deur vergaderen? Wij zijn centraal gelegen in Friesland, tussen Sneek, Bolsward, Leeuwarden en Franeker. Wij zijn de juiste locatie voor grote groepen en beschikken over alle voorzieningen voor presentaties, zoals een geluidsinstallatie, draadloos internet en een beamer met projectiescherm. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met een lunch of buffet.

Eindejaarsevent

Een mooie gelegenheid om uw waardering voor uw medewerkers te tonen en ze te verrassen op een sfeervolle en originele eindejaarsborrel en een uniek cadeaupakket. Uw medewerkers kunnen onder het genot van een drankje en een buffet zelf hun eindejaarspakket samenstellen bij diverse kramen. Op verzoek is live muziek en busvervoer mogelijk!

Trainingen

Voor trainingen en seminars zijn we een uitermate geschikte locatie door de centrale ligging. Hierbij verzorgen wij een concept op maat, afhankelijk van de omvang van het gezelschap. Ook hiervoor beschikken wij over alle voorzieningen, zoals een geluidsinstallatie, draadloos internet en een beamer met projectiescherm.

Bedrijfsfeest

Een bedrijf met 25 medewerkers of een bedrijf met 1000 medewerkers? Geen probleem! Wij beschikken over een aantal zalen die desgewenst gekoppeld kunnen worden. U bepaalt wat, wanneer en hoe en wij regelen het. Neem alvast eens een kijkje in onze arrangementen en menukaart!

Offerte aanvragen


Gegevens:


Na uw aanvraag nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Trouwfeest

Mogelijkheden

Je trouwdag is de MOOISTE dag van je leven, waar je nog vaak met plezier aan terug wilt denken. Deze dag vraagt dan ook altijd om maatwerk, een persoonlijke aanpak. Hierbij denken wij met u mee. We bespreken uitgebreid de wensen en zorgen dat het tijdens de grote dag aan niets ontbreekt. Alles is mogelijk! In de grote zaal kunnen gezelschappen van 80-450 personen. Door de fraaie verlichting waant u zich in een Weense balzaal. Een bescheidener gezelschap kan terecht in de Taveerne, een kleinere zaal in cafésfeer. Uw wil is wet!

Feesten & Partijen

Feest bij It Dielshûs

Uw feest omtoveren tot een onvergetelijke dag? Kom dan naar It Dielshûs! Wij laten uw wensen uitkomen. Of dit een bescheiden familiefeest is of een groot gezelschap, wij zorgen dat u een dag krijgt waar nog lang over nagepraat wordt.

Catering

Catering op locatie? Dit verzorgen wij voor u. Voor zowel de zakelijke als particuliere klanten hebben wij alle kennis in huis om uw dag te laten slagen. Van een buffet tijdens een verjaardagsvisitie tot een geheel verzorgd trouwfeest; u vraagt, wij draaien! We beschikken zelf over vele benodigde materialen voor de opbouw van een feest en kunnen anders een beroep doen op ons netwerk. Kijk op onze Cateringpagina voor de buffetmogelijkheden. 

Theaterdiner

Interactief entertainment

Bij een theaterdiner is het aan het begin van de avond duidelijk wie de spelers zijn en wie de gasten, aan het eind van de avond vaak niet meer. De acteurs spelen een interactief spel tussen en met het publiek, waarbij gasten worden uitgenodigd deel te nemen aan het spel. Het ijs is snel gebroken en hilariteit volgt! U beleeft een onvergetelijke avond met humoristische situaties.

Bij ons kunt u terecht voor theaterdiners en -buffetten voor 25-500 personen. De verschillende voorstellingen worden in samenwerking met Acta Theater voor u verzorgd.

Rouwdienst/condoleance

Een waardig afscheid

Na een kerkdienst en begrafenis kunt u bij ons bijeenkomen voor een kop koffie en wat u verder wenst na de uitvaart. Deze bijeenkomst vraagt om maatwerk en dit zullen wij dan ook tot in de puntjes voor u verzorgen. Wij bieden u een vertrouwde omgeving in een moeilijke tijd. Ook de (kerk)dienst in It Dielshûs? Dat kan!

Show’s voor Theaterdiner

Contact

REACTIES VAN KLANTEN